Sabiñánigo

Una nena de 8 anys mor després d'una brutal pallissa a Sabiñánigo

La nena va ingressar dijous a la tarda en un hospital amb greus ferides i cops i la família va explicar que havia caigut per les escales

RedaccióActualitzat

Una nena de vuit anys de Sabiñánigo, a Osca, ha mort per la pallissa que li va donar, suposadament, un tiet seu.

La nena va morir divendres a la tarda a l'hospital Miguel Servet de Saragossa, després que dijous hi ingressés amb ferides molt greus causades per la brutal agressió

El jutjat d'instrucció número 1 de Jaca ha decretat el secret de sumari, però, segons la premsa local, la Guàrdia Civil ja ha detingut un tiet de la nena, un home de 30 anys, com a principal sospitós dels fets. El tiet vivia amb la mare i la nena. Segons va explicar el tiet als metges del 061 que van anar a atendre la nena, les greus ferides que tenia se les havia fet en caure accidentalment per l'escala de casa.

Segons ha confirmat l'alcalde de la població, els serveis social municipals feia tres mesos que atenien la família de la menor. La nena no estava tutelada pels serveis socials, però la família sí que hauria rebut ajuda dels serveis socials per causes que no s'han concretat.

L'Ajuntament de Sabiñánigo ha decretat dos dies de dol a la població i avui al migdia ha convocat una concentració de rebuig i de suport a la família de la petita. A l'acte es llegirà un manifest "de dolor, de repulsa i d'impotència pel que ha passat".

 

Anar al contingut