Els fets van passar a el dimecres a dos quarts de vuit del vespre (SEM)
A banda dels Mossos, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han actuat al lloc (SEM)

Una nena de 12 anys morta i la bessona ferida greu en precipitar-se d'un 3r pis a Sallent

Els fets han passat al balcó del domicili familiar i els Mossos n'investiguen els motius

Redacció / AgènciesActualitzat

--Informació actualitzada en aquest enllaç--

Una nena de 12 anys ha mort i la seva germana bessona està ferida greu després de precipitar-se des d'un tercer pis a Sallent, al Bages, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Les nenes han caigut del balcó del domicili familiar i els equips d'emergències han rebut l'avís aquest dimarts cap a les quatre de la tarda.

Les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra descarten indicis de criminalitat i tot apunta que la caiguda ha estat voluntària. També s'han trobat dues cartes que ara s'investiguen.

A banda dels Mossos, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han actuat al lloc. La nena ferida ha estat traslladada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

L'Ajuntament ha qualificat el fet d'"estremidor i dolorós per al conjunt de la població" i ha decretat tres dies de dol oficial, fins dijous. Durant aquests dies, se suspenen tots els actes previstos al municipi, també els del carnaval.

En un edicte, el consistori mostra la condolença "a tota la família, amics i coneguts de les menors i al conjunt de la comunitat educativa", i es posa a disposició tant de la família com dels centres educatius.

ARXIVAT A:
PolicialMenorsMossos d'Esquadra
Anar al contingut