Barcelona

Una neboda de Rouco Varela es despulla a "Interviú" per denunciar la "hipocresia" del seu oncle

En una curiosa iniciativa, una neboda del president de la Conferència Episcopal Espanyola, Antonio María Rouco Varela, protagonitza la portada de la revista "Interviú", i ho fa despullada. Assegura que és la millor manera de fer arribar a tot Espanya les seves queixes, i és que segons explica, malgrat la defensa aferrissada que fa el seu oncle de la institució familiar, la seva, de família, la tracta amb menyspreu.

Actualitzat
"És la millor manera que les meves queixes arribin a tot Espanya. Sé que alguns em criticaran; m'és igual. Em despullo per despullar així la hipocresia del meu oncle, que no es cansa d'alabar la família i després desprecia i abandona la seva."

És la manera com Magdalena Rouco Hernández, neboda d'Antonio María Rouco Varela, president de la Conferència Episcopal Espanyola i arquebisbe de Madrid, justifica la seva decisió de despullar-se per a la revista "Interviú", que la treu en portada en l'edició d'aquesta setmana, segons publica "El Periódico".

La filla del germà gran de l'arquebisbe, José Eugenio, mort fa set anys, vol denunciar d'aquesta manera l'actitud del seu oncle. Segons assegura, malgrat que sempre havien tingut una relació excel·lent, no va assistir al funeral del seu germà i des de llavors no ha volgut saber res més ni d'ella ni de la seva mare. La drogoaddicció i condemna per robatori del seu germà, assegura Magdalena, té molt a veure amb l'allunyament de Rouco Varela.
Anar al contingut