Dues ambulàncies del SEM
El cos del menor ha estat localitzat de matinada

Un detingut per l'accident múltiple amb un mort a l'autopista AP-7, a l'Ampolla

Amb aquesta víctima, ja són 70 les persones que han mort aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Actualitzat

Els Mossos han detingut un home implicat en l'accident mortal d'aquest diumenge al vespre a l'Ampolla com a autor d'un presumpte homicidi per imprudència greu.

El detingut conduïa el camió que va xocar contra quatre vehicles, una furgoneta i tres turismes més, al punt quilomètric 307 de l'autopista AP-7.

El sinistre va causar la mort d'una dona, conductora d'un dels vehicles implicats. A més, una persona va quedar ferida crítica i cinc ferides lleus. A totes les van traslladar a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Com a conseqüència del sinistre es va tallar l'AP-7 en sentit nord i es van fer desviaments per la sortida 40.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre. A banda de quatre patrulles dels Mossos, fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, ja són 70 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya aquest 2021. D'aquestes, 24 són motoristes, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit. Aquest mateix diumenge, dos menors de 13 i 4 anys han mort en un xoc frontal entre dos cotxes a Vidreres.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut