Una Marató sense seus telefòniques multiplica els canals per recollir donatius

Web, transferència, caixer automàtic i ara també Bizum, les maneres més fàcils de donar diners a La Marató de la Covid

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge 20 de desembre, Catalunya torna a tenir una cita amb la solidaritat. Arriba La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany se centra a recollir fons per la lluita contra la pandèmia.

És la Marató del SARS-CoV-2 amb restriccions obligades pel coronavirus. Així, per protegir la salut dels voluntaris, no hi haurà seus telefòniques. Això ha obligat a esmolar l'enginy i multiplicar els canals per recollir donatius.

Des del novembre, ja hi ha un equip especialitzat que atén les trucades des de casa.
 

La millor manera de fer arribar els donatius, però, és la virtual: per la web de La Marató, per Bizum al 33 333, per transferència bancària o als caixers automàtics.

 

També es pot participar a la Marató comprant el disc en format físic o a la botiga iTunes, el llibre i la samarreta
 

Una altra via és sumar-se a la multitud d'activitats populars que es fan arreu del país i que també se les han hagut d'empescar per esquivar la Covid i recaptar fons. Moltes ho han fet de manera virtual. Pràcticament totes les activitats solidàries que s'organitzaven en edicions anteriors s'han reconvertit i han fet una altra activitat alternativa, com és el cas de "La Patum confinada", al Berguedà; La campanya "Som el que fem", al Baix Camp, confeccionant mascaretes, bates i casquets per al personal sanitari, o "Tossa suma", a la Selva, amb classe de ball i coreografies amb la participació de l'Escola Municipal de Música. A més, també hem destacat els origamis de la Mútua General de Catalunya i els calendaris solidaris Hospital d'Olot.

ARXIVAT A:
La MaratóCoronavirus
Anar al contingut