<b>"UNA LLENGUA QUE CAMINA"</b>

<b>"UNA LLENGUA QUE CAMINA"</b>, el documental que mostra l'estat de salut de la llengua catalana al País Valencià, s'emet el 7 d'octubre a les 23.55 al 33.
"UNA LLENGUA QUE CAMINA"

"UNA LLENGUA QUE CAMINA"

"UNA LLENGUA QUE CAMINA", el documental que mostra l'estat de salut de la llengua catalana al País Valencià, s'emet el 7 d'octubre a les 23.55 al 33.
Actualitzat
El documental exposa l'estat de la llengua a través de la societat civil, de persones que viuen en valencià i que són el resultat dels més de 25 anys d'ensenyament en valencià. És una producció de Vilaweb en coproducció amb Televisió de Catalunya i suport de l'ICIC, de l'Escola Valenciana, d'Edicions Bromera i d'Edicions 96.


Sinopsi:
La base del documental és el retrat de la vida diària de cinc persones que viuen en distints punts del territori valencià i que ens permeten fer una radiografia de la llengua de nord a sud i de diferents àmbits d'ús de la llengua: Xavi Sarrià, integrant d'Obrint Pas; Diego Gómez, mestre i activista d'Escola Valenciana; Darina Groza, nouvinguda d'origen romanès; Mar Iglesias, ciberperiodista i Gerard Pitarch, dermatòleg.