Catalunya

Una forta tempesta cau sobre la ciutat de Lleida amb ratxes de vent de més de 100 quilòmetres per hora

Una forta tempesta ha afectat aquest dissabte a la tarda la ciutat de Lleida, i s'han registrat ratxes de vent que fins i tot han superat els 100 quilòmetres per hora. De dos a tres quarts de vuit ha durat la tempesta, i n'ha tingut prou per col·lapsar la centraleta dels bombers. Caigudes d'arbres, de tendals, senyals de trànsit, pals elèctrics... els lleidatans han viscut una tempesta d'estiu com les que es preveuen per aquesta nit i demà. Diumenge augmenta la probabilitat de xàfecs intensos que, a la tarda, podrien arribar fins a la costa.

Actualitzat
A partir d'aquest dissabte a la tarda, les temperatures poden baixar de manera acusada al Pirineu i de manera moderada a la resta del país, tot i que al llarg de la setmana vinent el termòmetre tornarà a enfilar-se fins a valors propis de ple estiu.

La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya per al cap de setmana és desesperançadora, sobretot si comenceu les vacances d'estiu. Després de les nuvolades d'aquest dissabte, que aniran avançant cap a l'est i, localment, podrien descarregar algun xàfec entre feble i moderat, diumenge els ruixats seran presents en qualsevol part de Catalunya, i les temperatures baixaran un pèl més.

Podeu trobar més informació sobre la previsió meteorològica a la secció del temps del 3cat24.
Anar al contingut