Lleida

Una família agredeix a mossegades quatre agents de la Guàrdia Urbana de Lleida

Quatre agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han resultat ferits a mossegades per una família de tres membres quan els agents van intervenir en un accident de trànsit.

RedaccióActualitzat
Quatre agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han resultat ferits a mossegades per dues dones quan els policies van intervenir en un accident de trànsit.

Els fets van passar al carrer Comtes d'Urgell després d'una col·lisió entre dos vehicles. En el sinistre ningú va resultar ferit i tan sols es van haver de lamentar danys materials. No obstant, quan els agents anaven a multar un dels dos conductors, aquest els va agredir. Tot seguit s'hi van sumar la mare i la filla del conductor, que encara eren a dins del vehicle accidentat.

La regidora delegada de Seguretat, Civisme i Règim Interior, Sara Mestres, ha explicat a Catalunya Ràdio que un dels agents té unes mossegades al braç. Mestres ha afegit que la "tangana" que la família va propiciar amb la policia va ser una "falta de respecte i consideració" notable cap als agents.

Els tres membres de la família han sigut detinguts acusats d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat pública.
Anar al contingut