Barcelona

Una estudiant troba a Barcelona una de les noves cançons de Coldplay amagades a biblioteques de tot el món

Una estudiant troba una de les lletres manuscrites a la biblioteca Sant Pau i Santa Creu

RedaccióActualitzat

Es diu Judit Garriga i és l'afortunada que ha trobat una de les noves cançons de Coldplay amagades en biblioteques públiques de tot el món. El grup de música havia llançat el repte de trobar-les i oferia com a premi entrades per a un dels seus concerts. Però de les nou cançons amagades només una tenia aquest "tiquet d'or" per viatjar, amb un acompanyant, al concert que faran el pròxim 1 de juliol a Londres. I ha anat a parar a les seves mans.

Aquesta estudiant de 19 anys de la Universitat Pompeu Fabra ha trobat la lletra manuscrita a la biblioteca Sant Pau i Santa Creu, al carrer Hospital, al barri del Raval de Barcelona. Per certificar la trobada, s'ha fotografiat allà mateix amb els fulls i ha enviat un tuit adreçat a la banda.

El grup ha confirmat la troballa, feta dins d'un exemplar d'"El gos dels Baskerville", d'Arthur Conan Doyle.

El llibre, una de les novel·les de Sherlock Holmes, és una història de misteri que gira al voltant d'un suposat fantasma, com la resta de les que contenien les lletres. La Judith va llegir la pista que Coldplay havia donat a través de Twitter i ràpidament va córrer a mirar entre les històries de fantasmes.  I és que el nou àlbum de Coldpaly, que surt a la venda el 19 de maig, es diu "Ghost Stories".

Ara, l'única incògnita que queda per resoldre és el motiu pel qual el grup britànic va fixar-se i va escollir, entre totes, aquesta biblioteca de Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut