Cornudella de Montsant

Una esllavissada de grans roques talla la carretera de Cornudella de Montsant

La carretera estarà tallada com a mínim fins dilluns i els veïns han de fer servir una pista forestal per sortir de la població

RedaccióActualitzat

La pluja continuada de les últimes hores han provocat una esllavissada a la C-242, la carretera d'accés a la població de Cornudella de Montsant, al Priorat.

Unes roques de grans dimensions van caure al mig de la carretera arran de l'esllavissada i van obligar a tallar la via d'accés al municipi. Ahir, divendres, les roques impedien el pas en els dos sentits de la marxa, però ara ja s'han pogut retirar.

 

Tot i això, es manté la carretera tallada perquè hi ha perill que hi pugui haver més despreniments com a conseqüència de la pluja.

El trànsit es desvia per una pista forestal i es calcula que aquesta situació es mantindrà fins dilluns, que és quan els tècnics aniran a comprovar el terreny.

L'alcalde de Cornudella, Salvador Salvadó, assegura que aquest incident provoca problemes importants als habitants del poble. Diu que ara es triga uns 20 minuts més per arribar-hi i els establiments turístics es veuen directament afectats per aquest fet:

"El cap de setmana afecta el turisme. Ara estem en una temporada de turisme àlgid i avui mateix hi ha hagut algun restaurant i alguna casa rural que ja s'han anul·lat reserves. Ara, el dilluns sí que serà una mica més problemàtic perquè els nens han de pujar a col·legi, de Poboleda, i el pas és aquest. No sé com ho arreglaran."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut