Gandesa

Una empresa subministra carn de cabra salvatge a restaurants amb estrelles Michelin

La carn la comercialitza una empresa que gestiona caceres controlades al massís del Port

Actualitzat

Una empresa de gestió de caceres del massís del Port comercialitza carn de cabra salvatge en quatre restaurants amb una estrella Michelin. La caça de la cabra està estrictament controlada pel Departament d'Agricultura, que marca quants animals i de quines característiques es poden abatre, i els permisos que es concedeixen són limitats per no desequilibrar la població de l'espècie.

"És una carn exclusiva, limitada i única", explica José Luis Todó, propietari de l'empresa que, a part de subministrar-ne en restaurants, comercialitza una gamma d'embotits selectes de cabra salvatge en botigues gourmet. La carn es proveeix a quatre restaurants amb una estrella Michelin, i tres d'aquests establiments col·laboren fins al 19 de març en les primeres jornades gastronòmiques de cabra hispànica, al restaurant Nectari.

Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles és un dels participants en aquestes jornades. En un principi, el xef dubtava que "la carn encaixés amb l'estil de cuina del restaurant", però diu que "té unes possibilitats que desconeixien". Per altra banda, Jordi Esteve, xef del restaurant Nectari, ha afirmat que la carn "és molt tendra" i té inclús "més força que la de vedella". La carn, conclouen els xefs, "té un gust espectacular".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut