Denver

Una empresa ofereix als treballadors més de 6.000 euros per desconnectar-se de la xarxa durant les vacances

Una empresa tecnològica nord-americana ofereix als treballadors més de 6.000 euros per fer les vacances lluny de telèfons intel·ligents, tauletes digitals i portàtils que els puguin connectar amb la feina.

RedaccióActualitzat
La majoria de la població espera amb candeletes les vacances però després molts es passen el dia connectats al món i a la feina a través dels seus telèfons, tauletes digitals o portàtils. Així no hi ha qui desconnecti.

La falta de desconnexió actual creix a marxes forçades a causa de la facilitat que ens ofereixen els nous aparells per accedir al compte de correu de la feina o posar-nos en contacte amb clients o companys de treball.

Una empresa nord-americana ha volgut posar-hi remei i ofereix als seus divuit treballadors pagar-los 6.145 euros (7.500 dòlars) perquè gaudeixin realment de les seves vacances. Per cobrar els diners, però, hi ha algunes condicions.

La primera, marxar realment de vacances. Canviar de ciutat, fins i tot de país. La segona, desconnectar de la xarxa. I la tercera, no treballar.

No expliquen com s'ho faran per controlar aquesta "apagada/abstenció tecnològica" però sí quin és l'objectiu que volen aconseguir. Estan convençuts que una desconnexió total durant 15 dies serà beneficiosa per a l'empresa i la farà millor ja que els seus treballadors tornaran amb les piles carregades i amb més empenta i idees que mai.

L'empresa, establerta a Denver, es dedica al desenvolupament d'aplicacions per a mòbils i a la gestió de comptes de xarxes socials per a empreses i particulars. Es diu Full Contact i, si hi esteu interessats, sapigueu que estan ampliant la plantilla.

Anar al contingut