hort solidari
Per cada clic, l'empresa planta un llavor.
Barcelona

Una empresa de llavors planta un hort de 10.000 m2 per proveir de menjar més de 20.000 persones necessitades

Una empresa de llavors de Bell-lloc d'Urgell ha firmat un acord amb l'ONG Càritas Diocesana de Barcelona per plantar i cultivar un gran hort en un terreny per proveir de menjar més de 20.000 persones necessitades aquest any.

RedaccióActualitzat
Segons ha informat l'ONG catòlica, l'empresa Llavors Batlle, pionera en jardineria i horticultura, destinarà uns terrenys de 10.000 metres quadrats a cultivar i recol·lectar mongetes, cigrons, llenties i altres productes, que seran envasats i lliurats perquè Càritas els distribueixi.

Aquesta és l'última firma que s'ha adherit a la campanya Empreses amb Cor que impulsa Càritas Diocesana, davant la necessitat d'obtenir més recursos per lluitar contra una pobresa creixent.

L'empresa ha confirmat que a més d'aquesta tasca d'alimentació solidària, l'objectiu també és "ser un altaveu de la necessitat, cada cop més gran, d'ajudar els més necessitats i conscienciar el nombre més elevat possible de persones que tenim una gran responsabilitat social".

Amb aquesta intenció, l'empresa ha creat una acció virtual a través del Facebook perquè tots els ciutadans que ho desitgin puguin participar fent-se seguidor de l'Hort Solidari.

"Com més seguidors s'aconsegueixin, més aliments es cultivaran, es recolliran i es donaran a les persones necessitades", explica l'empresa.

L'Hort Solidari Batlle
 és una iniciativa que comença a funcionar quan es prem la casella "m'agrada". Per cada clic, l'empresa plantarà una llavor, que serà cultivada i cuidada, i els fruits seran donats a l'ONG "per ajudar en l'alimentació de persones i famílies amb desprotecció social", ha informat Càritas.

A la iniciativa d'Empreses amb Cor de Càritas, també s'hi han sumat altres empreses, com el  Club Natació Barcelona, que impartirà cursets de natació gratuïts a tots els nens i nenes amb risc d'exclusió fins al mes de juny.

Fonts de l'ONG diocesana han explicat que "la generositat és un valor a l'alça, i l'actual situació econòmica està potenciant la solidaritat". Càritas Diocesana ho constata amb el compromís que centenars de donants segueixen dipositant en les tasques de la institució, que està desbordada davant l'augment de les famílies que viuen per sota del llindar de la pobresa.

Anar al contingut