L'Hospital La Fe de València

Una embarassada negacionista fa que els metges hagin d'assistir el part vestits amb EPI

La dona es va presentar a l'Hospital de La Fe de València acompanyada del seu advocat i va reclamar el dret a no portar mascareta ni fer-se un test PCR

Actualitzat

Els metges de l'Hospital La Fe de València van haver d'activar el protocol anti-Covid per atendre una dona que estava a punt de donar a llum i que es negava a portar mascareta i a fer-se un test PCR.

Preveient que els membres de l'hospital li farien complir les mateixes exigències protocol·làries que a la resta de pacients, la dona embarassada es va presentar al centre acompanyada del seu advocat i va informar que tenia el dret de negar-se a complir amb les mesures de protecció.

Fonts de la Conselleria de Salut informen que els sanitaris de l'hospital van aïllar la dona en una habitació i van decidir atendre-la seguint el mateix protocol que s'aplicaria en el cas de ser positiva de Covid-19.

Aquestes mesures inclouen l'ús d'equips de protecció individual (EPI), ja que l'assistència al part implicaria compartir un espai amb una dona sense mascareta i de qui no es podia assegurar si tenia o no el coronavirus.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut