Fuentes de Ropel

Una dotzena de ferits en l'accident d'un autobús que feia la ruta Barcelona-Vigo i un tractor

Els ferits més greus són el conductor de l'autobús i el del tractor, que han hagut de ser traslladats al centre hospitalari més pròxim

RedaccióActualitzat

Una dotzena de persones han resultat ferides en un accident entre un autobús que cobria la ruta Barcelona-Vigo i un tractor amb una empacadora. El sinistre s'ha produït aquest dilluns al voltant de les 8.35 a la carretera N-610 a l'altura del terme municipal de Fuentes de Ropel, a prop de Benavente, Zamora. El xoc ha obligat a tallar la carretera al trànsit i s'ha habilitat una via alternativa per a la circulació.

Entre les víctimes hi ha una desena de passatgers de l'autocar, que havia sortit de Barcelona, amb ferides lleus. El conductor de l'autocar ha quedat atrapat dins el vehicle i ha resultat ferit greu. Un helicòpter l'ha traslladat a un centre hospitalari pròxim. També ha quedat ferit greu el conductor del tractor. Tot i la gravetat de les ferides, la situació de tots dos és estable i no perilla la seva vida.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers, de la Guàrdia Civil de Zamora i ambulàncies de Sacyl.

Anar al contingut