Begur

Una dona viu amb el cadàver del seu marit durant més d'un mes a Begur

La policia, alertada pels veïns, ha trobat el cadàver de l'home, en avançat estat de descomposició

RedaccióActualitzat

La Policia Local de Begur, al Baix Empordà, ha trobat el cadàver momificat d'un home amb qui la seva parella ha viscut més d'un mes. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. El cos no té signes evidents de violència.

El cadàver, un home de 72 anys i nacionalitat britànica, estava en avançat estat de descomposició. La policia ha estat alertada pels veïns de la parella, a la urbanització Residencial Begur, que han trucat al telèfon d'emergències de matinada perquè han sentit cridar la dona. En un primer moment, la dona no ha deixat entrar els agents, que han hagut de sol·licitar l'assistència de la protectora d'animals, perquè a l'habitació on hi havia el cadàver hi havia un pastor alemany amb actitud violenta.

La principal hipòtesi és que l'home hauria mort per causes naturals. Segons l'avaluació preliminar del forense la mort s'hauria produït fa un o dos mesos. L'autòpsia, que s'ha de fer aquest dijousa l'Institut de Medicina Legal de Girona, acabarà de determinar les causes i les circumstàncies de la mort.

La dona ha ingressat voluntàriament al centre psiquiàtric del parc hospitalari Martí i Julià de Salt, al Gironès. Té diagnosticada una malaltia mental i pateix síndrome de Diògenes. Els serveis socials feien seguiment de la parella britànica i a ara determinaran si s'ha d'iniciar un procés d'incapacitació. El Jutjat d'Instrucció de guàrdia de la Bisbal d'Empordà s'ha fet càrrec del cas.
 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut