Alliberada la dona del cònsol de Mali a Barcelona, retinguda durant cinc hores

Incident al consolat de Mali a Barcelona, on un home ha retingut durant tota la tarda la parella del cònsol

Actualitzat

Alliberada sana i estàlvia la dona del cònsol de Mali a Barcelona, retinguda durant cinc hores i mitja aquest dilluns a la tarda al consolat del país, situat a l'avinguda Josep Tarradellas.

Durant tota la tarda hi ha hagut molta tensió al consolat. L'home que l'ha retingut des de les tres de la tarda ha estat detingut i se l'ha traslladat a la comissaria de la Policia Nacional a la Verneda, acusat d'un delicte de detenció il·legal.

 

 

Una trucada ha alertat els Mossos d'Esquadra que hi havia una dona retinguda. La policia catalana ha identificat el presumpte responsable dels fets i serveis especialitzats han estat mediant amb ell perquè alliberés la parella del cònsol.

 

 

Una detonació controlada per detenir l'home

Els negociadors dels Mossos d'Esquadra han aconseguit convèncer l'home que accedís a veure's amb una patrulla de seguretat ciutadana de la policia catalana. En el moment que ha obert la porta del consolat, els grups especials d'intervenció han fet una petita detonació controlada per distreure l'home i l'han acabat detenint.

Encara no són clares les causes de la retenció de la dona. Segons sembla, l'home, de nacionalitat maliana, tenia algun problema amb la seva documentació i demanava una regularització. Durant tota la tarda, la policia catalana ha mantingut acordonats els voltants del consolat.

 

 

 

Anar al contingut