Una dona regala un bolígraf a Carles III "per si de cas"

El nou rei del Regne Unit ha tingut petits incidents amb les plomes estilogràfiques els darrers dies

RedaccióActualitzat

Després de dècades de preparació per fer-se càrrec de la Corona britànica, segurament Carles III no esperava que les primeres dificultats amb què es trobaria després d'heretar-la serien les plomes estilogràfiques. 

És per això que, durant la seva visita a Cardiff, mentre el rei saludava els ciutadans, una dona li va regalar un bolígraf i li va dir: "Per si de cas." El gest va provocar rialles dels presents, inclòs el monarca, que aquest cop sembla haver-s'ho pres amb humor.

Aquest és el moment:

Tot el contrari a la reacció que dimarts va tenir el rei durant el seu viatge a Irlanda del Nord.

En la visita al castell de Hillsborough, Carles III no va tenir un bon moment en signar el llibre d'honor. Després d'equivocar-se de data i posar la del dia anterior, va tacar-se els dits amb la tinta de la ploma estilogràfica. "No suporto aquesta maleïda cosa", va exclamar, molt enutjat. "Sempre passa el mateix!".

La reacció no va passar per alt a les xarxes, que es van omplir de comentaris on, entre altres coses, recomanaven al nou rei canviar la ploma estilogràfica per un bolígraf convencional per evitar problemes.

I és que les plomes i els tinters ja van ser motiu de queixa durant la seva proclamació oficial, quan les safates amb les plomes i els tinters li impedien signar amb comoditat els documents de la seva proclamació, i va demanar que els retiressin, visiblement irritat per la situació. 

Entre una cosa i una altra, ja hi ha qui parla de l'Inkgate, i és que podria semblar que les anècdotes del monarca relacionades amb aquest tema són el més comentat de la primera setmana del seu regnat:

 

ARXIVAT A:
Carles III
Anar al contingut