Ha nascut un Àngel al metro de Barcelona
L'Àngel és la primera criatura que neix al metro de Barcelona (TMB)

Una dona pareix una criatura al metro de Barcelona mentre anava cap a l'hospital

La mare i el nadó ara són a l'hospital i es troben en perfecte estat

RedaccióActualitzat

La Cristina anava en metro aquest matí cap a l'Hospital del Mar de Barcelona per parir. Eren les 10.45 quan, després de fer sis parades, ha arribat a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica.

Ha baixat del tren, s'ha trobat malament i ha alertat el personal de Transports Metropolitans de Barcelona, que l'ha portada al centre de gestió de l'estació mentre esperaven els sanitaris d'urgències. Poc s'imaginava que s'acabaria convertint en l'espai on ha nascut el petit Àngel.

Segons ha explicat TMB, una inspectora sanitària que hi havia a l'estació ha assistit el part juntament amb els treballadors del metro. Han relatat que ha aparegut per casualitat:

"La casualitat ha permès que al mateix moment una passatgera s'acostés als agents perquè li havia caigut el telèfon mòbil a la via."

Després han arribat els professionals del Servei d'Emergències Mèdiques i han traslladat la mare i el nadó a l'hospital, on estan en perfecte estat.

TMB ho ha explicat a través de les xarxes socials, i ha felicitat els pares i els treballadors que, de ben segur, no oblidaran mai la jornada laboral d'aquest dimecres.

ARXIVAT A:
Metro
Anar al contingut