Una dona pareix al portal de casa, a Sitges, i la càmera de seguretat capta el moment

Va passar fa poques setmanes a Sitges i la mare, amb l'ajuda de la parella i d'una dona que passava pel carrer, van aconseguir que el part fos un èxit

RedaccióActualitzat

Fa tot just unes setmanes que la Lívia da Mata, una dona embarassada de 38 setmanes i mitja, va començar a sentir molt dolor només llevar-se. Però res li feia pensar que acabaria protagonitzant una escena de pel·lícula.

Entre nervis, ella i la seva parella, el Jordi, van decidir posar-se en marxa per anar cap a l'hospital, encara que els metges havien previst que el part fos l'endemà.

Ell va portar el seu fill Jordi cap a l'escola i es va posar a carregar el cotxe amb tot el que necessitaven. També va trucar al seu germà, per avisar-lo que se n'anaven a Barcelona encara que probablement la Lívia encara no pariria.

Però al cap de només cinc minuts el Jordi va haver de tornar a trucar al germà per avisar-lo que la nena ja havia nascut, i que havia estat al portal de casa, a Sitges.

Tot just sortir de l'ascensor, la Lívia va trencar aigües. No podia ni caminar i, de cop, va començar a notar com sortia la seva filla, la Laia Victòria. Una escena de pel·lícula que, a més, va quedar enregistrada amb la càmera de seguretat de l'escala. Aquestes són les imatges del moment:


"No m'ho hauria pogut imaginar mai", ha explicat la Lívia al "Tot es mou", de TV3. En veure les imatges, la parella encara s'emociona. Expliquen que ella tenia un dolor tan fort que ni tan sols aconseguia respondre al Jordi quan li preguntava si volia anar a l'hospital.

"Quan va sortir em vaig quedar dos minuts en xoc, perquè no soc professional", explica la mare. A més, la nena va sortir amb el cordó umbilical donant-li dues voltes al coll, i ho van haver de resoldre ells mateixos amb l'ajuda d'una dona, una francesa d'uns trenta o quaranta anys, que passava pel carrer i que ara intenten localitzar.

 

"Estava flipant, no em creia que m'estigués passant tot allò", recorda la Lívia, que destaca que els serveis mèdics i la policia van tardar molt pocs minuts a arribar després de l'avís del pare. Un cop ja era a l'hospital, li van tallar el cordó i treure la placenta. 

El Jordi, el germà gran de la Laia Victòria, ha explicat que va estar molt content i li va dir a la germana petita que "l'estimaria molt i seria un germà molt bo".


 

 

ARXIVAT A:
Salut
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut