La Xinru, la nena acabada de néixer al carrer, i els seus pares envoltats d'agents i personal del SEM
La Xinru, la nena acabada de néixer al carrer, i els seus pares envoltats d'agents i personal del SEM
Barcelona

Una dona pareix al carrer a Barcelona amb l'ajuda de la Guàrdia Urbana

Tant la nena, que es diu Xinru, com la mare estan en perfecte estat de salut

RedaccióActualitzat

Una dona va parir al carrer, a l'Eixample de Barcelona, assistida per dos agents de la Guàrdia Urbana que hi patrullaven. Els fets van passar dimecres de la setmana passada, 23 de novembre.

La mare, de 36 anys, va donar a llum a la vorera, al carrer Roger de Flor, cap a les 7 del vespre. 

Segons un comunicat de l'Ajuntament d'aquest dimarts, la dona es va posar de part abans que arribessin els professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tot el procés va ser "molt ràpid".

La dona, que es diu Xeian, també estava acompanyada de la seva parella. El nadó, una nena que es diu Xinru, va néixer en perfecte estat de salut

Tant la patrulla que les va ajudar d'entrada com la que va arribar-hi més tard les han visitat aquest dilluns per interessar-se per l'estat de salut i donar la benvinguda a la Xinru, que, segons ha informat la Guàrdia Urbana, "els ha dedicat un bonic somriure". 

Una dona que va veure com la Xeian estava a punt de donar a llum va avisar la patrulla, que es va acostar a la parella per assistir el part, al mateix temps que avisaven el Sistema d'Emergències Mèdiques. Al cap d'un moment se'ls va afegir una altra patrulla.

Abans que els sanitaris poguessin ajudar-los, la nena va arribar al món. El part va ser molt ràpid i quan va néixer la criatura, els agents la van tapar juntament amb la mare fins que va arribar l'ambulància que les va dur a l'hospital.

 

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia Urbana
Anar al contingut