La parella creuava per un pas de vianants quan un vehicle ha avançat i els ha atropellat
La parella creuava per un pas de vianants quan un vehicle ha avançat i els ha atropellat

Mor un matrimoni atropellat per un conductor begut en un pas de vianants a Roses

El conductor ha quedat en llibertat, amb mesures cautelars, i se l'acusa de dos delictes d'homicidi imprudent

RedaccióActualitzat

Un cotxe ha atropellat un matrimoni a Roses, a l'Alt Empordà. La dona ha mort al lloc i l'home, ferit greu, ha estat traslladat a l'hospital, on finalment també ha mort.

Els fets han passat pels volts de les tres de la tarda a la ronda Ferran Cufí -coneguda com la ronda de circumval·lació- al tram Miquel Oliva Prat d'aquesta ronda, a l'altura de la urbanització Mas Mates.

El matrimoni, de nacionalitat francesa, creuava per un pas de vianants quan un conductor els ha atropellat. La dona, de 68 anys, ha mort al lloc de l'accident. L'home ha estat traslladat en estat crític en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort.

La policia local de Roses ha detingut el conductor, un home de 40 anys i veí de Figueres, que ha donat positiu en el test d'alcoholèmia i negatiu en el de drogues.

Segons l'agència ACN, un vehicle s'ha aturat perquè el matrimoni creués i un altre vehicle s'ha col·locat en un carril paral·lel per avançar i ha atropellat la parella. Es tracta d'una carretera amb tres carrils, dos de sortida i un d'entrada.

A l'home se l'acusa de dos delictes d'homicidi imprudent i de conducció sota els efectes de l'alcohol. El jutjat de Figueres l'ha deixat en llibertat amb mesures cautelars com compareixences setmanals al jutjat, retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori, la retirada del carnet i la prohibició de conduir vehicles.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut