Madrid

Una dona morta i un centenar de desallotjats arran d'un incendi en un edifici a Alcalá de Henares

Un incendi que s'ha declarat en un pis a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares ha provocat la mort d'una dona d'entre 30 i 40 anys i ferides de consideració a una altra, que està ingressada amb pronòstic greu a l'Hospital d'Alcalá de Henares. Cap d'elles, però, no era al pis on s'ha declarat el foc. Les flames, que han començat al vuitè pis d'un edifici de dotze plantes, han obligat a desallotjar més de cent veïns. Totes les persones que vivien a l'immoble afectat han estat reallotjades en un hotel pròxim.

Actualitzat

L'incendi s'ha declarat a les onze de la nit al número 3 del carrer Río Tajuña d'Alcalá de Henares. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat fins a nou dotacions dels bombers i nou més del Summa, el servei d'urgència mèdica de la Comunitat de Madrid. Els bombers ja han extingit el foc, que ha cremat la vuitena planta i el fum del qual ha afectat les plantes superiors.

Arran de l'incendi una dona d'entre 30 i 40 anys, que es trobava a l'onzena planta, ha mort d'una parada cardiorespiratòria després d'haver estat traslladada fins a l'Hospital d'Alcalá de Henares, on també està ingressada amb pronòstic greu una altra dona de 30 anys a causa de les cremades que ha patit en l'incendi. Per la seva banda, una nena de 9 anys, un nen d'11, dos homes de 70 i 20 anys i una dona de 35 han patit intoxicacions lleus.

Els bombers han mantingut confinades, fins que han aconseguit sufocar el foc, una trentena de persones que es trobaven als pisos que estan per sobre la vuitena planta. Mentrestant, la vuitantena de persones que vivien entre la primera i la vuitena planta han estat desallotjades. Ara tots els veïns han estat reallotjats en un hotel pròxim.

Anar al contingut