Una dona mor en un xoc frontal a l'N-II a Figueres
El vehicle de la víctima destrossat després del xoc frontal (ACN)

Dos morts a Figueres i Tossa de Mar eleven a 7 les víctimes a la carretera aquest any

Una dona mor a l'N-260 a Figueres en un xoc frontal amb un cotxe i un home és atropellat per una moto a la GI-682 a Tossa de Mar

Actualitzat

Una dona de 31 anys i veïna de Llançà ha mort en un xoc frontal entre dos vehicles a l'N-260 a l'altura de Figueres aquest dissabte al matí. El sinistre ha passat a quarts de set del matí quan, per causes que s'estan investigant, el cotxe de la víctima ha topat amb un altre que circulava en sentit contrari. Els ocupants d'aquest altre cotxe estan ferits lleus i han estat traslladats a l'Hospital de Figueres.

Arran de l'accident s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. La via ha estat tallada en tots dos sentits de la marxa fins a les nou del matí, si bé s'han fet desviaments.
 

Un motorista mor atropellat per una altra moto

També aquest dissabte, el conductor d'una moto ha mort a Tossa de Mar quan una altra moto l'ha atropellat en caure a la via. Els dos ocupants de l'altra motocicleta han quedat ferits lleus i se'ls ha traslladat a l'Hospital de Blanes.

L'accident s'ha produït al migdia al quilòmetre 17 de la GI-682 i ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa, però la circulació s'ha restablert abans de les dues. S'han activat quatre patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i una ambulància a més de l'helicòpter del SEM.

Aquests accidents eleven a set les víctimes mortals en carreteres de Catalunya des que va començar l'any.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut