Aquest és l'estat en què ha quedat el vehicle accidentat (ACN)
Aquest és l'estat en què ha quedat el vehicle accidentat (ACN)
Altafulla

Una dona morta en un accident entre un camió i un turisme a l'N-340 a Altafulla

El sinistre ha tingut lloc fora del tram amb restricció de pas per als vehicles pesants

RedaccióActualitzat

Accident mortal, amb un camió implicat, a l'N-340 a l'altura d'Altafulla. Ha tingut lloc en un tram per on els camions poden circular i no estan obligats a desviar-se per l'autopista.

Una dona de 24 anys ha resultat morta com a conseqüència de la topada lateral entre un turisme i un camió. La víctima mortal era la passatgera posterior del cotxe.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís poc després de la una del migdia.

La topada ha passat al punt quilomètric 1.175, fora del tram amb restricció de pas per als vehicles pesants. Segons el Servei Català de Trànsit, les causes de la col·lisió encara s'estan investigant.

 

 

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. A causa de la topada s'ha hagut de donar pas alternatiu al trànsit.

Fa dues setmanes que va entrar en vigor la restricció a la circulació de camions pels trams amb més sinistralitat de l'N-340 i l'N-240. Des d'aleshores, els vehicles pesants s'han de desviar obligatòriament per les autopistes de peatge AP-7 i AP-2.

Els alcaldes del pacte de Berà estan satisfets amb la mesura: uns 6.000 camions menys per l'N-340 i l'N-240.

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut