Punt quilomètric 582 de l'autovia A-2, on aquesta matinada una dona ha mort i tres persones han resutat ferides (Google)
Punt quilomètric 582 de l'autovia A-2, on aquesta matinada una dona ha mort i tres persones han resutat ferides (Google)

Una dona mor atropellada a l'A-2 en baixar del cotxe després d'un accident múltiple

Fins a 165 persones ja han perdut la vida aquest 2018 a les carreteres catalanes

Actualitzat

Una dona ha mort atropellada aquest divendres a l'A-2 després d'haver tingut un accident de trànsit.

Era veïna de Piera (Anoia) i tenia 49 anys d'edat.

Els fets han passat poc després de les 5 de la matinada, després de dos xocs consecutius entre diversos vehicles a l'altura d'Esparreguera (Baix Llobregat), en el quilòmetre 582.

La dona morta conduïa d'un dels cotxes implicats en els xocs. Quan n'ha volgut baixar, ha resultat atropellada mortalment per un altre vehicle que circulava per l'autovia.

 

S'han activat vuit patrulles dels Mossos, quatre dotacions de Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident múltiple ha obligat a tallar l'A-2 en els dos sentits de la marxa fins a les 9.30 aproximadament, cosa que ha causat uns sis quilòmetres d'aturades.

En els dos xocs, d'altra banda, hi han resultat ferides tres persones, dues de les quals greus, que han estat evacuades a l'hospital de Bellvitge. El ferit lleu ha quedat ingressat a l'hospital de Martorell.

Amb la dona morta aquest divendres, ja són 165 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les carreteres catalanes el 2018.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut