Una dona de 95 anys, agredida sexualment a casa seva per un encaputxat a Figueres
La víctima està ingressada a l'hospital de Figures on va ser operada d'urgència de greus lesions (Hospital de Figueres)

Una dona de 95 anys, agredida sexualment a casa seva per un encaputxat a Figueres

Els Mossos busquen l'agressor i la víctima està ingressada a l'Hospital de Figueres, on va ser operada d'urgència de lesions greus

Actualitzat

Una dona de 95 anys ha estat agredida sexualment per un home que l'ha assaltat al seu domicili de Figueres, a l'Alt Empordà. La dona va haver de ser operada d'urgència a l'Hospital de Figueres de les lesions causades pel violador. Els Mossos han obert una investigació i busquen l'agressor.

Els fets van passar la nit de divendres cap a la mitjanit, quan l'agressor va assaltar el domicili de la víctima, que viu sola, segons ha avançat el diari ElPuntAvui.

Segons el diari, un home encaputxat va entrar a l'habitatge de la víctima per una finestra i la va atacar sexualment. Quan l'agressor va fugir la dona va poder avisar els serveis d'emergència.

La víctima continua ingressada a l'Hospital de Figueres, on es recupera.
 

Un cas semblant a la Conca de Barberà

Aquest estiu passat a Barberà de la Conca es va produir un cas semblant. Un jove va ser detingut acusat d'agredir sexualment una dona de 80 anys. L'agressor també va entrar al domicili de la víctima de nit. En aquest cas, el jutge de Valls va ordenar per al detingut, un noi de 18 anys, l'ingrés provisional a la presó, comunicada i sense fiança.
 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraViolència masclistaAgressió sexualPolicial
Anar al contingut