Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers (ACN)

Una dona de 87 anys mor en un incendi en un pis a Terrassa

La dona ha patit una parada cardiorespiratòria i l'havien traslladat a l'hospital en estat crític

RedaccióActualitzat

Una dona de 87 anys ha mort en un incendi en un habitatge a Terrassa. En concret, al carrer del Bruc de la ciutat.

Els Bombers han rebut l'avís quan passaven deu minuts de les tres de la matinada. Quan hi han arribat, les flames havien cremat totalment el menjador d'un dels pisos de la quarta planta i el fum ha afectat la resta de l'immoble.

Han trobat la dona en una de les habitacions i l'han evacuat amb caputxa de rescat a la planta inferior, on han confirmat que es trobava en parada cardiorespiratòria i li han fet les maniobres de reanimació.

Professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi ha desplaçat tres unitats, i del Grup Operatiu de Suport dels Bombers han continuat les maniobres i finalment l'han recuperat i evacuat a la Mútua de Terrassa en estat crític. Aquest migdia, ha mort.
           
El foc ha quedat controlat cap a les les 3.30. Un cop aconseguit, els bombers han revisat i ventilat la resta de pisos superiors.

Alguns veïns s'havien autoevacuat, mentre que la resta han estat confinats durant les tasques d'extinció i no hi ha hagut cap altre ferit. Al lloc també han treballat efectius dels Mossos d'Esquadra i de la policia local.

ARXIVAT A:
IncendisBombers
Anar al contingut