El carrer de Viveiro inundat encara per l'aigua desbordada de la riera
El carrer de Viveiro inundat encara per l'aigua desbordada de la riera
Viveiro

Una dona de 83 anys mor en inundar-se casa seva per una riuada a Lugo

Suspenen pels aiguats l'escola en una vintena de municipis del País valencià i rescaten 70 estudiants d'un autobús escolar a Cartagena

Actualitzat

El temporal de pluja i vent ha provocat una víctima mortal a Lugo, a Galícia, i diverses incidències a la costa meditarrània, sense que hi hagi hagut cap víctima mortal. La llevantada a Múrcia els bombers ha rescata 70 estudinats atrapats en el bus escolar i al País valencia s'han suspès les classes en una vintena de municipis.

Una dona morta a Lugo

Una dona d'edat avançada ha mort aquesta nit a casa seva, a la localitat de Viveiro, a Lugo, quan ha quedat atrapada a casa seva arran d'una tromba d'aigua per la crescuda d'un rierol.
La dona, de 83 anys, estava a la planta baixa de la casa i la seva filla, al pis de dalt. A la filla sí que la van poder rescatar.

A causa de la forta tempesta, una riuada ha baixat de sobte pel rierol que passa pel costat de la casa on vivia la dona i la seva filla. L'aiguat va caure cap a les 11 de la nit i va inundar completament la planta baixa de la vivenda on hi havia la víctima.

Els bombers ho van tenir difícil per accedir-hi, fins i tot per rescatar la filla de la víctima, que es trobava a la primera planta amb símptomes d'hipotèrmia.

Escolars afectats

A Cartagena, a Múrcia, els bombers han rescatat 70 estudiants que anaven cap a l'escola i  han quedat atrapats en un autocar en una carretera local a causa de les fortes pluges. Després de més d'una hora dins l'autocar, els bombers han tret els escolars i els han evacuat amb diversos vehicles.

Al País Valencià, prop d'una vintena de municipis com Xàtiva, Elx, Dénia o Alzira han decidit suspendre les classes per la previsió de més aiguats després dels d'aquest cap de setmana. Hi ha diverses carreteres tallades i s'ha activat l'alerta vermella a les demarcacions d'Alacant i València.

 

 

Edifici malmès a Tenerife

L'edifici de Mesa del mar a Tenerife, que aquest diumenge va quedar malmès pel temporal de mar no ha quedat afectat en la seva estructura. Segons l'alcalde de Mesa del Mar, Álvaro Dávila, els arquitectes municipals han revisat l'edifici d'apartament de la costa de Tacoronte que aquest diumenge onades de sis metres van arrencar els balcons d'un tercer pis. Malgrat l'espectacularitat de les destrosses, cap persona va resultar ferida  ja que l'immoble, de pisos de segona residència, estava gairebé buit.

Notícia relacionada: Desenes d'evacuats a Tenerife pel fort onatge, que s'endú balcons i trenca vidres

ARXIVAT A:
Medi ambient
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut