Una discoteca de Mataró fa test d'antígens per entrar, una mesura reclamada pel sector

Com una discoteca de Mataró fa test d'antígens per entrar, mesura que reclama el sector

Actualitzat

L'oci nocturn està en el focus d'atenció, i preocupa per l'augment dels casos de Covid, sobretot entres els joves. És més, algunes de les grans discoteques i sales han decidit tancar perquè no veuen possible complir amb les mesures que exigeix la pandèmia. Però a Mataró, a la discoteca Miracle, han decidit tirar endavant amb mesures molt concretes: fer test d'antígens abans d'entrar al local.

Aquesta mesura arriba després que, aquest divendres, el govern va obrir la porta a la possibilitat que les discoteques facin test d'antígens als clients abans d'entrar-hi.

Salut ha acceptat, a tall de prova, la proposta d'aquesta discoteca de Mataró, que en col·laboració amb l'hospital de la ciutat ho ha començat a fer aquest mateix divendres a la nit.

Un equip de TV3 ho ha anat a comprovar:


El sector de l'oci nocturn fa temps que reclama aquesta mesura, i el Departament de Salut entén que la reobertura amb garanties de l'oci nocturn passa per fer tests d'antígens als clients. Ara falta saber com i on es faran aquests testos.

La FECASARM (Federació Catalana d'Activitats de Restauració i Musicals), en un comunicat, ha valorat positivament la predisposició de Salut a implementar el test previ per accedir als locals, però desaconsella que es facin als accessos dels locals per evitar aglomeracions i possibles contagis.

ARXIVAT A:
Covid-19Coronavirus Desescalada
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut