Primera Divisió

Una derrota per la mínima davant l'Atlètic de Madrid (1-0) posa fi a la bona ratxa de l'Espanyol

L'Espanyol va perdre per la mínima davant l'Atlètic de Madrid (1-0) i va veure com s'estroncava la seva bona ratxa de resultats. Un penal transformat per Radamel Falcao va marcar la diferència en un partit intens. L'Espanyol va jugar tota la segona meitat amb un jugador més, per l'expulsió de Gabi per doble amonestació, però no en va poder treure profit.

Actualitzat
L'Espanyol va perdre per la mínima davant l'Atlètic de Madrid (1-0) i va veure com s'estroncava la seva bona ratxa de resultats. Un penal transformat per Radamel Falcao va marcar la diferència en un partit intens. L'Espanyol va jugar tota la segona meitat amb un jugador més, per l'expulsió de Gabi per doble amonestació, però no en va poder treure profit.

L'Atlètic de Madrid es manté inexpugnable al seu camp i ja suma catorze partits de Lliga consecutius guanyats a casa. No li va ser fàcil contra l'Espanyol, que encadenava sis partits seguits sumant i que arribava ple de confiança.

L'Espanyol va aguantar el pols amb l'Atlètic durant la primera mitja hora, tot i el dinamisme de Diego Costa i Radamel Falcao. Precisament, l'únic gol del partit va tenir aquests protagonistes. El colombià va fer una gran assistència de cap per a Costa i Héctor Moreno no va tenir més remei que fer-li falta per evitar un gol que semblava segur. El mexicà va veure targeta groga –el públic demanava la vermella-, i Kiko Casilla no va poder parar la pilota en el llançament de penal de Falcao, que va sumar així el seu vint-i-sisè gol a la Lliga.

Poc abans del descans, el migcampista de l'Atlètic Gabi va veure la segona targeta groga, i va obrir una escletxa per a la remuntada de l'Espanyol. Però l'equip blanc-i-blau no va tenir opció, davant un Atlètic tancat i intens, i perillós al contracop. Javier Aguirre va moure la banqueta buscant recursos ofensius, però ni Samuele Longo ni Martin Petrov van poder ser decisius.

En canvi, l'Atlètic sí que hauria pogut fer el segon en una clara ocasió de Falcao; no li va caldre. Amb un gol de penal en va tenir prou per trencar la ratxa de l'Espanyol i mantenir el segon lloc a la Lliga, a 12 punts del Barça.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut