La concentració talla la ronda Universitat davant del consolat francès a Barcelona
Barcelona

Una concentració davant el consolat francès talla la ronda Universitat a Barcelona

Amb cartells de "Spain, sit and talk" i "Estat francès, col·laborador de la repressió" reclamen el suport del govern francès per afavorir el diàleg i contra la repressió

Actualitzat

Una concentració davant la seu del consolat francès a Barcelona per donar suport al bloqueig de la Jonquera talla la ronda Universitat. Els manifestants demanen a l'estat francès que no sigui "còmplice" de la repressió de l'estat espanyol, i amb cartells de "Spain, sit and talk", entre altres lemes, que contribueixi al diàleg com a única solució al conflicte català.

 

Els manifestants porten estelades i cartells amb missatges cap a l'estat francès

 

 

 

Una desena de Mossos d'Esquadra i dos furgons custodien l'entrada de l'edifici on hi ha les oficines del consolat i no deixen que ningú s'acosti a l'entrada.

 

Els Mossos custodien l'entrada al consolat francès a la onda Universitat de Barcelona

 

El desallotjament del tall de la Jonquera, en què s'han detingut 19 persones, ha provocat aquesta reacció als carrers de Barcelona. Cap a la 1 del migdia, unes 150 persones han portat la protesta de la Jonquera a les portes dels representants de l'estat francès a Barcelona.

Els manifestants ocupen la calçada de la ronda amb pancartes on es pot llegir "Estat francès, col·laborador de la repressió", i criden consignes com "Sí, sí, sí, el Tsunami ja és aquí", "Ni França, ni Espanya, Països Catalans", així com consignes de "Llibertat presos polítics".

Pancarta per la llibertat dels presos a les portes del consolat francès a Barcelona

 

ARXIVAT A:
Judici procésTsunami DemocràticFrança
Anar al contingut