Christina Grimmie
Christina Grimmie
Florida

Una cantant de "The Voice" mor a trets quan firmava autògrafs en un concert a Orlando

Un home ha disparat diversos trets contra la cantant i després s'ha suïcidat amb la mateixa arma

RedaccióActualitzat

La cantant de 22 anys Christina Grimmie ha mort aquesta nit després dels trets que li han disparat mentre firmava autògrafs després d'un concert a Orlando, a l'estat de Florida.

Grimmie és molt coneguda per la seva participació en el programa "The Voice" l'any 2014, on va quedar classificada en tercer lloc. La cantant Shakira era un dels quatre "coachs" de la versió americana del programa.

Poques hores abans del concert, la pròpia Christina convocava, via Twitter, els seus seguidors de Florida al concert d'Orlando on ha perdut la vida:

 


 

En el moment de l'atac, Chistina estava envoltada per un grup de fans que li demanaven autògrafs després d'un concert al teatre The Plaza Live, on Grimmie acabava d'actuar amb la banda Before you Exit. L'atacant, de qui no s'ha fet pública la identitat, ha disparat contra la cantant i després s'ha suïcidat disparant-se dos trets. Segons ha explicat la policia, un germà de la cantant ha intentat fer caure a terra l'agressor, però no ho ha aconseguit. Immediatament després, l'home s'ha disparat dos cops amb la mateixa arma i ha mort a l'instant.

En el moment de l'agressió encara hi havia al voltant d'una seixantena de persones dins el teatre i al voltant de l'escenari acomiadant-se de l'artista.

 

 

Eather Weiss, la publicista i portaveu de la cantant, ha confirmat la seva mort en un comunicat i ha demanat que es respecti la intimitat de la jove intèrpret i de la seva família.

Christina Grimmie tenia una intensa activitat després de la seva participació a "The Voice", però ja era molt famosa a la xarxa abans de participar en el concurs. Grimmie va començar el seu camí cap a la fama penjant vídeos de les seves cançons i fent "covers" d'altres artistes. Grimmie va arribar a ser la tercera artista amb més subscriptors al seu canal de YouTube, amb més de tres milions de seguidors.
 

Anar al contingut