La càmera del cotxe patrulla va captar el moment (Reuters)

Una càmera grava un policia esquivant pels pèls l'impacte d'un cotxe accidentat als EUA

L'home feia un control de trànsit quan un vehicle esportiu que circulava en direcció contrària va perdre el control

RedaccióActualitzat

Un agent de policia nord-americà va escapar-se pels pèls de rebre de ple l'impacte d'un accident de trànsit. Els fets van passar aquest dilluns en una autopista.

L'home havia ordenat a un vehicle que s'aturés per fer-li un control de trànsit rutinari i, mentre revisava els documents, es va adonar que un cotxe esportiu perdia el control al carril del sentit contrari i es dirigia cap a ells a tota velocitat.

Les imatges de la càmera del cotxe patrulla van captar el moment en què el vehicle lliscava cap allà on hi havia els vehicles aturats i l'agent de trànsit, que segons la policia del comtat de Fairfax va acabar ferit lleu. Aquest és el moment:


L'autopista en qüestió és la Fairfax County Parkway, a Virgínia. L'impacte va afectar l'agent, el cotxe aturat i el vehicle policial.

Al conductor del vehicle que la policia havia fet aturar el van traslladar a l'hospital i ja ha rebut l'alta.

Segons la policia, el BMW M3 que es va accidentar el conduïa un menor d'edat (a Virgínia es poden obtenir alguns tipus de llicències a partir dels 15 anys) i se l'acusa de conducció temerària. Ell i l'altre passatger que anava al vehicle van quedar lleument ferits.

ARXIVAT A:
Estats UnitsViral
Anar al contingut