Una càmera de seguretat grava l'explosió d'un patinet elèctric en una barberia de Gavà

L'aparell, d'un client, va explotar i es va incendiar però no va causar ferits ni danys materials importants

RedaccióActualitzat

Ensurt en una barberia de Gavà, aquest cap de setmana, a causa d'un patinet elèctric. Va passar dissabte a la tarda, mentre l'aparell s'estava carregant. De cop, va explotar, va incendiar-se i va començar a sortir fum.

En el moment de l'accident al local només hi havia un client i un treballador, que de seguida va reaccionar i van extingir el foc amb un extintor.


A les imatges de la càmera de seguretat, publicades per l'Ajuntament de Gavà, es pot veure com tots dos reaccionen amb calma. L'explosió va causar alguns danys materials en el local. 

L'aparell era d'un altre client de la barberia que l'havia deixat carregant-se i havia marxat. De fet, encara no n'han sabut res més.

Aquest nou accident amb un patinet elèctric ha passat quan encara no fa una setmana que va entrar en vigor la prohibició temporal de portar patinets elèctrics al transport públic, una mesura decidida, precisament, arran de l'alarma causa per diverses explosions, com la que va passar en un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Aquest gener, a més, l'incendi d'un patinet en un pis de l'Hospitalet va causar 21 ferits. 

 

Anar al contingut