Barcelona

Una baralla per tirar llaços grocs a terra, la versió de l'identificat per l'incident

TV3 ha pogut parlar amb l'home identificat, que explica que va ser una baralla per una qüestió de civisme

Redacció Actualitzat
TEMA:
Procés català

Nou episodi de tensió amb llaços grocs al centre de la polèmica. El cas, que sembla que no té motivacions polítiques, ha acabat amb una dona atesa a l'hospital per lesions.

L'incident va passar aquest dissabte al parc de la Ciutadella de Barcelona quan una família retirava llaços grocs i un home s'hi va encarar.

TV3 ha pogut parlar amb l'home identificat per l'agressió a la dona. Segons la seva versió es va tractar d'una baralla i ell també va rebre una mossegada.

 

 

Assegura que en veure que una parella i els seus fills llençaven els llaços a terra, els va recriminar que embrutessin la ciutat. L'home admet que va reaccionar malament i que la discussió va anar pujant de to i es va convertir en una baralla en què ell hauria agafat la dona amb força per la cara.

La dona va ser traslladada a l'Hospital del Mar i se la va atendre per una fractura nasal. Segons la versió de la família, l'home va insultar la dona i li va donar un cop de puny a la cara. L'home, en canvi, afirma que no va ser una agressió, sinó un enfrontament físic, i diu que ha denunciat els fets als Mossos.

Rebombori a la xarxa

De seguida, i a través de la xarxa, diferents membres de Ciutadans reaccionaven denunciant els fets i atribuint-los als independentistes.La notícia també va córrer amb imatges falses a través de les xarxes socials.


ARXIVAT A:
Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut