Barcelona

Una baralla per tirar llaços grocs a terra, la versió de l'identificat per l'incident

TV3 ha pogut parlar amb l'home identificat, que explica que va ser una baralla per una qüestió de civisme

RedaccióActualitzat

Nou episodi de tensió amb llaços grocs al centre de la polèmica. El cas, que sembla que no té motivacions polítiques, ha acabat amb una dona atesa a l'hospital per lesions.

L'incident va passar aquest dissabte al parc de la Ciutadella de Barcelona quan una família retirava llaços grocs i un home s'hi va encarar.

TV3 ha pogut parlar amb l'home identificat per l'agressió a la dona. Segons la seva versió es va tractar d'una baralla i ell també va rebre una mossegada.

 

 

Assegura que en veure que una parella i els seus fills llençaven els llaços a terra, els va recriminar que embrutessin la ciutat. L'home admet que va reaccionar malament i que la discussió va anar pujant de to i es va convertir en una baralla en què ell hauria agafat la dona amb força per la cara.

La dona va ser traslladada a l'Hospital del Mar i se la va atendre per una fractura nasal. Segons la versió de la família, l'home va insultar la dona i li va donar un cop de puny a la cara. L'home, en canvi, afirma que no va ser una agressió, sinó un enfrontament físic, i diu que ha denunciat els fets als Mossos.

Rebombori a la xarxa

De seguida, i a través de la xarxa, diferents membres de Ciutadans reaccionaven denunciant els fets i atribuint-los als independentistes.



La notícia també va córrer amb imatges falses a través de les xarxes socials.


ARXIVAT A:
Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut