Alcorcón

Una baralla multitudinària a Alcorcón acaba amb tres joves ferits d'arma blanca i set detinguts

Els aldarulls al carrer a la localitat madrilenya d'Alcorcón han acabat amb tres ferits d'arma blanca, un d'ells de caràcter greu, un altre amb pronòstic reservat i un de lleu. A més han detingut set persones que podrien estar relacionades amb el cas. Els fets han passat aquest dissabte a la nit. El telèfon d'emergències 112 ha rebut diverses trucades que alertaven d'una baralla multitudinària a l'entorn del carrer Luna, al centre del municipi. Els testimonis han indicat que feia hores que hi havia persecucions i batusses entre joves d'edats compreses entre els 16 i els 24 anys.

Actualitzat
Els serveis mèdics han trobat els tres ferits i els han traslladat a la Fundación Hospital Alcorcón. Dels tres evacuats a l'hospital, un té sis ferides a l'esquena i el seu pronòstic és greu. Un altre jove té una sola ferida a l'esquena i pronòstic reservat. Pel que fa al tercer ferit, és de caràcter lleu i té un tall al cap. Quatre nois més han quedat contusionats, però han rebut l'alta després de ser atesos al mateix lloc dels fets.

Segons les fonts, almenys mig centenar de persones podrien estar implicades en la baralla, que es podria tractar d'una venjança contra un membre de la banda dels Latin King. La policia, que ha detingut set persones que hi podrien estar relacionades, sospita que tot plegat va començar en una disputa prèvia. A l'escenari de la multitudinària batussa, els agents han intervingut nombroses navalles i, fins i tot, una pistola i una catana.
Anar al contingut