La policia de Manchester va arrestar Josie Birds, de 93 anys, per complir el seu desig (@sterlingsop)
La policia de Manchester va arrestar Josie Birds, de 93 anys, per complir el seu desig (@sterlingsop)
Manchester

Una àvia de 93 anys de Manchester compleix el seu desig: que la policia la detingui

La neta de Josie Birds, que té 93 anys, es va presentar fa unes setmanes a una comissaria de Manchester per demanar-los que arrestessin la seva àvia

Actualitzat

Josie Birds té 93 anys, viu a Manchester i ha pogut complir un desig que tenia des de fa molt temps amb la col·laboració de la policia.

La seva neta, Pam Smith, es va presentar fa unes setmanes a la comissaria de policia de la divisió nord de Manchester per demanar-los un petit favor.

"La dona ens va explicar que la seva àvia, de 93 anys, tenia una petició en la llista d'objectius a complir en aquesta vida, i esperava que nosaltres la poguéssim ajudar a fer-ho"

El que volia la dona era que arrestessin la seva àvia perquè pogués "experimentar el que era estar al costat equivocat de la llei". L'àvia havia tingut un comportament exemplar al llarg de tota la seva vida, i volia saber què era "portar-se malament", ni que fos per una vegada.

 

 

Una experiència única

Després d'acceptar la petició de la seva neta, dos agents de policia fora de servei es van presentar a casa de Josie Bird per arrestar-la, acusant-la d'haver robat en una botiga.

Tot seguit, la van emmanillar, la van fer pujar al vehicle policial i la van portar a la comissaria. Però, una vegada allà, en lloc de posar-la en una cel·la, li van donar te i pastissos.

 

 

La inspectora general de la policia, Denise Pye, ha explicat que "durant un curt període de temps" van poder "complir els desitjos d'una senyora gran i ajudar-la a passar un dia que recordarà la resta de la seva vida."

"Estem encantats de veure que hem pogut fer somriure una senyora gran i que hagi pogut esborrar de la seva llista de propòsits vitals el de ser detinguda per la policia"

 

Smith ha explicat a The Manchester Evening News que el desig de la seva àvia provenia de l'amor incondicional que té per les sèries policíaques, i que l'experiència ha estat "molt estimulant" per a la seva àvia. Birds no passava per un bon moment de salut i volia que l'arrestessin "abans que fos massa tard".

 

 

La policia va remarcar que, durant la intervenció, la gent podia estar tranquil·la perquè els agents de la zona continuaven fent les seves funcions habituals per tal de garantir que no hi hagués cap contratemps.

Amb el precedent de la policia de Bristol

Aquest no és el primer cas d'aquest tipus. El mes de març d'aquest mateix any la policia va arrestar Anne Brokenbrow, de 104 anys, perquè també tenia aquest desig. Després de l'experiència que va tenir amb la policia de Bristol, Brokenbrown va explicar que s'ho havia passat "molt bé".

"Vaig passar un dia increïble, va ser molt interessant. Mai no m'havien arrestat"

Anar al contingut