Pla general dels passatgers esperant a l'estació de l'Ampolla al costat del tren de l'R16 avariat, el 22 d'agost del 2016. (Hori…
Pla general dels passatgers esperant a l'estació de l'Ampolla al costat del tren de l'R16 avariat, el 22 d'agost del 2016. (Horitzontal)

Una avaria mecànica obliga a aturar un tren de l'R16 a l'estació de l'Ampolla amb 200 passatgers a bord

ACN L'Ampolla.-El tren de la línia R16 que ha sortit de l'estació de Tortosa a les 10:38 hores amb destinació a l'estació de França de Barcelona està aturat des de les 11:00 hores a l'estació de l'Ampolla-Perelló-Deltebre per una avaria mecànica del tren. Segons han informat fonts de Renfe a l'ACN, els 200 passatgers que estan a l'interior del comboi els transbordaran a un altre tren que ha sortit de l'estació de la capital del Baix Ebre, després que els tècnics no hagin pogut reparar la incidència. El comboi, de la sèrie 448, ja s'havia hagut d'aturar a l'estació de l'Aldea com a conseqüència de l'avaria. El comboi tenia previst arribar a Barcelona a les 13:26 hores. De moment, la incidència no ocasiona més retards a la línia, segons la companyia.

(El tren està aturat a l'estació de l'Ampolla des de les 11:00 hores i no des de les 11:30 hores, tal com havia apuntat per error la font informant)

Anar al contingut