Pla mitjà dels treballadors de Sorea intentant reparar l'avaria a la zona del Mas Clarà de la Bisbal aquest dijous 9 de juliol de 2020. (Horitz…
Pla mitjà dels treballadors de Sorea intentant reparar l'avaria a la zona del Mas Clarà de la Bisbal aquest dijous 9 de juliol de 2020. (Horitzontal)

Una avaria en una de les canonades torna a deixar la Bisbal d'Empordà sense subministrament d'aigua

Actualitzat

ACN La Bisbal d'Empordà.-Una avaria en una de les canonades principals d'aigua torna a deixar sense subministrament la Bisbal d'Empordà. Els operaris de Sorea estan reparant els danys que estan localitzats a la zona del barri de Sant Cristòfol, al costat de l'escola Mas Clarà. Malgrat que s'hi treballa des de primera hora del matí, no es preveu que el servei estigui restablert fins al migdia. Aquest no és el primer cop que tot el poble es queda sense aigua. En concret, durant el temporal Gloria, el poble va estar setze hores sense servei, i el passat 29 d'abril va tornar a haver-hi una avaria en el mateix punt que avui.

L'alcalde del municipi, Enric Marquès, ja va admetre que era previsible que hi hagués talls generalitzats i d'altres més localitzats per la falta d'inversió a la xarxa, que és molt antiga.

Anar al contingut