Els Hostalets de Balenyà

Una autèntica "polsera"

L'Aida, de 14 anys, comparteix moltes coses amb el seu personatge preferit de la sèrie, en Lleó: l'actitud sempre positiva, l'impuls d'un bon somriure i la franquesa a l'hora d'afrontar la malaltia.

RedaccióActualitzat
Més de 840.000 espectadors van seguir el primer episodi de la segona temporada de "Polseres vermelles". Entre aquests n'hi ha uns quants que poden entendre millor que la resta què senten els "polseres": els nens i adolescents que han estat temps a les plantes d'oncologia dels hospitals. És el cas de l'Aida Alba, de 14 anys, que comparteix moltes coses amb el seu personatge preferit de la sèrie, en Lleó:  l'actitud sempre positiva, l'impuls d'un bon somriure i la franquesa a l'hora d'afrontar la malaltia.

Aquest dilluns, el dia del seu aniversari, va rebre el seu regal preferit: l'estrena de la segona temporada de la sèrie. La nova tongada d'episodis ofereix una altra coincidència: tant ella com en Lleó han recaigut. Feia temps que l'Aida havia superat l'últim càncer de pulmó, però la setmana passada n'hi van trobar un altre al maluc i aquest dimarts ha tornat a l'hospital. Malgrat el que li pugui recordar, diu que veure la sèrie li va bé.






VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut