Futbol

Una ampolla torna a ser protagonista al Ruiz de Lopera un any després

L'agressió d'ahir al porter de l'Athletic Armando no és el primer incident d'aquest tipus que té lloc al Ruiz de Lopera. Fa poc més d'un any, una agressió a Juande Ramos va obligar a suspendre un Betis-Sevilla de quarts de final de la Copa del Rei. Els visitants s'acabaven d'avançar en el marcador i durant la celebració un aficionat va llançar una ampolla a l'entrenador sevillista, que va caure inconscient sobre la gespa. L'estadi del Betis va ser clausurat tres partits de resultes de l'agressió.

Actualitzat

En un breu comunicat, l'advocat i portaveu del Betis, Manuel Castaño, ha qualificat l'incident de "vil i covard" i ha desitjat que Armando, que en va sortir amb una ferida a l'ull dret, es recuperi aviat "perque pugui tornar als entrenaments i a la porteria de l'Athletic". Castaño també ha volgut deixar clar que l"agressor "no és soci del club", a més de destacar el comportament del públic i dels socis, "que immediatament han detingut aquest individu, col·laborant en tot moment amb les forces de l'ordre públic".

Per la seva part, el president de l'Athletic, Fernando García Macua, ha titllat de "desagradable i dolorós" l'incident i ha afirmat que el que es va viure al Ruiz de Lopera "mereix una reflexió".

L'agressor, a la presó

Aquest migdia, l'expedició de l'Athletic ha arribat a Bilabo però Armando no ha volgut fer declaracions. A Sevilla, mentrestant, l'acusat de l'agressió ha passat a disposició judicial i, posteriorment, ha ingressat a presó en no poder fer front a la fiança de 3.000 euros decretada pel jutge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut