Mossos d'Esquadra d'esquena
L'home és a la presó (Mossos d'Esquadra)

Una agressió per drogues permet resoldre un feminicidi del 2021 a Sabadell

Els Mossos han detingut un home de 28 anys, ara a la presó, acusat d'homicidi, de dos delictes d'homicidi en grau de temptativa i d'un delicte contra la salut pública

RedaccióActualitzat

La nit de Cap d'Any, un home de 28 anys va ferir amb un ganivet dues persones a qui solia vendre cocaïna a l'Hospitalet de Llobregat. Una d'elles va haver de ser operada d'urgència a causa de les ferides.

Els Mossos tenien una descripció força acurada de l'autor de l'agressió, a qui buscaven per dos delictes d'homicidi, en grau de temptativa. "Tenia com a detall important que la cama dreta la tenia arquejada cap a l'exterior i tenia una coixera evident en caminar", explica el cap d'investigació dels Mossos a l'Hospitalet de Llobregat.

Amb aquesta descripció, van trobar un home a la via pública que coincidia plenament amb la persona que estaven buscant. Quan el van escorcollar, li van localitzar diversos documents identificatius a nom de persones diferents, a banda d'una navalla i un mitjó amb quatre embolcalls amb cocaïna.

El van detenir aquest dimecres, també acusat d'un delicte contra la salut pública. Un cop en dependències policials, es va revisar les seves empremtes dactilars i van descobrir que també tenia una ordre de recerca i detenció en vigor, emesa per un jutjat de violència sobre la dona de Sabadell, com a presumpte autor del delicte d'homicidi de la seva dona, el 3 d'agost de 2021.

La van trobar sense vida, amb signes de violència, al barri de Campoamor de la localitat vallesana i, des d'aleshores en buscaven la parella, ara detingut.

L'arrestat va passar a disposició judicial el dia 10 de març i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut