Catalunya

"Un zero per a la catedral"

El 24 de juny, festivitat de Sant Joan, la Sílvia Jané va intentar "accedir al claustre de la catedral de Barcelona amb una cadira de rodes" però no li va ser possible perquè la porta que hi accedia, segons el guarda de seguretat, no es podia obrir fins les 17.00 de la tarda i encara faltaven quatre hores. El motiu de la seva queixa és la manca de flexibilitat i de previsió davant la gran afluència de gent que aprofita per visitar la basílica durant els dies festius.

Actualitzat
El dia 24 de juny, la Sílvia Jané va voler accedir al claustre de la catedral de Barcelona amb una cadira de rodes i, segons ens ha explicat, tot i que la porta lateral estava oberta i disposava d'una rampa "de posar i treure", un cop a dins, l'altra porta d'accés al claustre ("on feien l'ou com balla") estava tancada.

"Eren les 13.00 hores i ens vàrem adreçar a un guarda de seguretat que ens va dir que no ens la podia obrir. Ni a nosaltres, ni als turistes en cadira de rodes que hi havia en aquell moment dins del temple. El responsable va explicar a la Sílvia que "tenia ordres estrictes de no deixar passar ningú fins a les 17.00 hores i que miressin de baixar per l'altra entrada", cosa que resulta impossible per a la Sílvia, perquè hi ha un munt d'escales

"No he pogut veure el claustre ni l'ou com balla", es queixa la nostra usuària, que es pregunta "què costava obrir una porta en una hora en què la catedral estava atapeïda de gent, molts d'ells amb problemes de mobilitat i en una jornada festiva. Ja ho haurien d'haver previst. Un zero per a la catedral!", conclou.



Coneixes algun cas similar? N'ets un dels afectats? Tens alguna experiència semblant i vols explicar-la?

Deixa un comentari i digue-hi la teva!

______________________________________________________________________________

Tens alguna queixa semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut