Un Xerez en inferioritat enfonsa encara més un Nàstic sense idees al Nou Estadi (0-2)

Quarta derrota consecutiva i quart partit sense marcar d'un Nàstic que segueix sense aixecar el cap aquesta temporada. El Xerez, tot i jugar amb deu des del minut 25 de la primera part per l'expulsió de Vicente Moreno, s'ha emportat els tres punts del Nou Estadi (0-2). Un ex del Nàstic, José Mari, ha inaugurat el marcador al minut 7 i Cordero, culminant una ràpida contra, ha fet el segon quan el seu equip ja feia molts minuts que jugava en inferioritat numèrica. Just abans del 0-2 visitant, l'àrbitre ha anul·lat correctament un gol a Gerardo Noriega per fora de joc. Amb aquesta nova ensopegada a casa, el Nàstic es queda amb només tres punts a la classificació i podria acabar la jornada en zona de descens.

Abans de començar el partit, el Nou Estadi ha guardat un respectuós minut de silenci per la mort del pare del tècnic local Luis César Sampedro. Els locals, molt necessitats de punts després de quatre derrotes consecutives, no han pogut començar pitjor el partit. El Xerez, en la seva primera ocasió de perill, s'ha avançat en el marcador. Precisament un ex del Nàstic, José Mari, ha aprofitat un refús en curt de Rubén Pérez per fer el 0-1 en el minut 7, un gol que no s'ha tallat a l'hora de celebrar i que ha provocat els xiulets de la seva antiga afició.

El Nàstic ha intentat reaccionar a aquest cop inicial i Álex Cruz ha donat el primer avís sobre la meta de Lledó amb un xut llunyà per sobre del travesser. I en el minut 25, el Xerez s'ha quedat amb deu quan Vicente Moreno ha fet una falta sobre Barry Powell quan era l'últim defensor i ha vist la vermella directa. Tot i les protestes dels jugadors andalusos, Moreno ha enfilat el camí dels vestidors.

Malgrat la superioritat numèrica, el Nàstic no ha tret profit d'aquest teòric avantatge i fins i tot el Xerez ha disposat d'una claríssima ocasió per fer el segon. Un altre ex grana, Pablo Redondo, ha perdonat el 0-2 en el minut 31 després d'un ràpid contraatac. Fins al descans, els granes han buscat l'empat però han demostrat molt poques idees ofensives. Només un centre xut de Gerardo Noriega ha estat a punt de sorprendre un avançat Lledó però la pilota ha sortit fregant l'escaire.

En la represa, el Nàstic s'ha abocat en busca de l'empat però l'equip de Luis César ha tornat a evidenciar una preocupant sequera golejadora. Els intents ofensius dels granes no han prosperat i fins i tot li han anul·lat un gol per fora de joc de Gerardo. I, del possible empat a un s'ha passat en un tres i no res al segon del Xerez. Gran acció d'Óscar Díaz, que remata al pal, i culmina la jugada Cordero. Després d'aquesta nova desfeta, la quarta consecutiva, el Nàstic és cinquè per la cua, amb només 3 punts en 6 jornades, i la seva situació comença a ser més que preocupant.