Els fets van passar en un passadís del mòdul de dones (Departament de Justícia)

Un voluntari practica un ritual exorcista a una interna de Brians i l'expulsen del centre

La dona va caure a terra convulsionant davant d'internes i funcionaris

RedaccióActualitzat

La direcció de la presó de Brians 1 ha expulsat un voluntari que va decidir practicar un exorcisme a una interna que patia una situació d'alteració nerviosa, segons han confirmat a TV3 fonts del Departament de Justícia.

Els fets van passar aquest dissabte en un dels passadissos del centre penitenciari situat a Sant Esteve Sesrovires, i la dona va caure a terra convulsionant de manera exagerada davant nombrosos internes i funcionaris.

Segons les mateixes fonts, a la interna la va atendre el servei sanitari del centre i es va refer al cap d'una estona. Al voluntari en qüestió se'l va expulsar immediatament de la presó i se li ha restringit l'entrada temporalment, alhora que s'ha obert una investigació dels fets.

La presó de Sant Esteve Sesrovires ha retirat l'accés al voluntari (Departament de Justícia)

Així mateix, en els pròxims dies es contactarà amb els responsables de la confessió religiosa del voluntari "per valorar les accions definitives".

Tal com ha avançat la cadena Ser, es tracta d'un voluntari de confessió evangelista i els fets van passar a la unitat de dones de la presó, durant un ritual en què va implorar al "dimoni" que "sortís" de l'interior de la dona, sense haver-ne informat prèviament la direcció del centre.

 

ARXIVAT A:
Religió
Anar al contingut