Un venedor d'haixix es delata per la manera d'anunciar-se al voltant d'un institut badaloní

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que venia haixix al voltant d'un institut de Badalona. El que sorprèn del cas és que s'anunciava entre els estudiants amb uns escrits a mà i carregats de faltes d'ortografia. Tantes, que la policia va pensar, en un primer moment, que podria ser una broma. Tot i això, els Mossos van vigilar la zona i es va confirmar el tràfic de drogues, fins i tot amb menors.

Actualitzat
El fullet explicatiu, titulat "Costo del gueno", especificava que el distribuïdor només venia "ha chabale rollao" i demanava "no venir los menore", tot i que la majoria dels pamflets trobats van aparèixer en una plaça del barri de Sant Roc, on se solen reunir alumnes de l'institut pròxim.

La nota, escrita amb cal·ligrafia infantil, demanava als potencials compradors "esperar al lao de la bentana de detrás mi casa y en lo banco de asentarse" i sol·licitava no cridar l'atenció "o no su vendo ná".

Una vegada allà, el comprador havia de xiular i llavors el venedor, que es feia dir Marcos, assegurava que sortiria per la finestra i els vendria haixix, que "tá bien planos", a un preu de 20 euros la unitat.

Per localitzar el lloc, el venedor adjuntava un plànol dibuixat a mà en el qual s'identificava el "tituto" i els bancs on havien d'esperar els compradors.

Els Mossos d'Esquadra van pensar en un primer moment que els fullets eren una broma, però després d'establir un dispositiu de vigilància van comprovar que efectivament una persona subministrava droga a través de la finestra de la casa i van comptabilitzar fins a 12 transaccions en una tarda.

Com a conseqüència de tot això, els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat Marcos R.I., de 32 anys, que té un antecedent policial per robatori. El detingut va passar dissabte a disposició del jutjat de guàrdia de Badalona.
Anar al contingut