Un venedor de l'ONCE reparteix més de 9 milions d'euros amb el Cuponàs a Gavà

L'home, que porta 34 anys en el mateix quiosc, ha venut cinc cupons premiats del número 27839

RedaccióActualitzat

Un venedor de l'Once que porta 34 anys en el mateix quiosc de Gavà ha repartit més de 9 milions d'euros en premis al Cuponàs del divendres 6 de setembre.

 

El venedor, Tomàs Pardo, ha venut cinc cupons premiats en el sorteig d'aquest divendres 6 de setembre: a un li ha correspost el premi més gran, 9 milions, i quatre cupons més han estat premiats amb 25.000 euros cadascun, la qual cosa suma 9.100.000 euros.

 

 

Pardo s'ha mostrat sorprès davant la notícia, ha explicat que la nit anterior ja estava content perquè havia venut tots els cupons que tenia per a aquest sorteig i ha destacat que és el premi més gran que ha repartit mai des del seu quiosc del carrer Sant Pere:

"No m'ho puc creure, no m'ho puc creure. He tingut molta sort de repartir tants milions a persones del meu barri,"

 

El venedor ha donat dos cops la grossa, una als anys 80, quan va repartir 2,5 milions de pessetes, i una altra encara abans, quan el cupó tenia quatre xifres i va donar un premi de 100.000 pessetes.

Tomàs és una persona amb discapacitat, com els 2.700 agents venedors de l'ONCE Catalunya. Aquest 2019, l'ONCE ha repartit més de 62 milions d'euros en terres catalanes.

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut