El Prat de Llobregat

Un veí del Prat apunyala el company de la seva exdona i intenta suïcidar-se

Nou cas de violència domèstica a Catalunya. Un veí del Prat de Llobregat va apunyalar l'actual company sentimental de la seva exdona i, a continuació, va intentar suïcidar-se tallant-se les venes. Els fets van tenir lloc divendres, quan la víctima es disposava a entrar al pis on viu amb la seva companya, al barri de Sant Jordi. Va ser abordat per l'agressor, que li va clavar diverses punyalades amb un ganivet de 32 centímetres mentre l'increpava. El presumpte agressor, S.L.N., de 37 anys, està ingressat a l'hospital de Bellvitge custodiat pels Mossos, i tant el seu estat de salut com el de la víctima, F.M.C., de 34 anys, no és greu.

Actualitzat
Les ferides de la víctima no són profundes i ja ha estat donat d'alta. Pel que sembla, l'agressor va ser detingut posteriorment per la policia a Barcelona, al carrer de Villarroel i, més tard, traslladat a l'hospital, on el van operar de les ferides que s'havia causat ell mateix als canells.

El jutge ha dictaminat l'ingrés a la presó provisional, sense fiança, de l'agressor, acusat d'homicidi en grau de temptativa. El seu advocat defensor, Francisco Vera, ja ha anunciat que pensa recórrer l'acte judicial emparant-se en la fet que el detingut, que encara es recupera de les seves ferides a l'hospital, "té un trastorn ansiodepressiu, provocat per la seva ruptura matrimonial recent". El veí del Prat i la seva exdona, que tenen dos fills de 13 i de 7 anys, havien formalitzat feia poc els seus tràmits de divorci.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut