Pla mitjà del propietari de l'Estanc Saló, Josep Saló, mostrant el cartell del tercer premi de la rifa de Nadal davant el seu establiment, el 2…
Pla mitjà del propietari de l'Estanc Saló, Josep Saló, mostrant el cartell del tercer premi de la rifa de Nadal davant el seu establiment, el 22 de desembre de 2019. (Horitzontal)

Un veí de Mollerussa compra les 36 sèries del tercer premi de la Rifa que han caigut al municipi

ACN Mollerussa.-Un veí de Mollerussa ha comprat les 36 sèries del tercer premi de la rifa de Nadal, el 00750, que han caigut al municipi. L'afortunat les va comprar a l'Estanc Saló, ubicat al carrer Jacint Verdaguer d'aquesta localitat. Les 36 sèries suposen un premi de 18 MEUR. De moment es desconeix la identitat de l'home però sí que se sap que té uns seixanta anys, és veí de la capital del Pla d'Urgell i client habitual d'aquest estanc, segons ha explicat el seu propietari Josep Saló. El premi ha agafat per sorpresa al mateix propietari, el qual s'ha assabentat de la notícia mentre estava collint bolets a Prades. "Estic molt content i desitjo que l'afortunat i la seva família ho gaudeixin", ha explicat.

El propietari de l'estanc ha explicat que l'afortunat és un veí de Mollerussa que va comprar el número 00750 de la rifa de Nadal perquè va tenir "un bon pressentiment". En total va adquirir 36 sèries. "Va comprar tot el que la màquina ens va deixar fer", ha dit Saló, que ha afegit que "si hagués pogut, n'hauria comprat més".El premiat no ha anat a celebrar el premi i el propietari tampoc n'ha desvetllat la seva identitat. Tot i això, ha explicat que es tracta d'un veí de Mollerussa d'uns seixanta anys que és client habitual de l'estanc. Segons ha explicat Saló, l'afortunat potser hauria repartit els dècims amb la família. "No sé si són molts o pocs però suposo que passaran unes bones festes", ha afegit.El premi també ha agafat per sorpresa al mateix propietari de l'estanc, que ha arribat a l'establiment quan feia una hora i mitja que havia sortit el premi. De fet, Josep Saló es trobava a Prades collint bolets quan l'han trucat per donar-li la notícia. "Estic molt content, sempre va bé una mica de publicitat per al negoci", ha dit.

Anar al contingut